14 Şubat 2022

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanvekilliği görevine gelen Birlik Başkanımız Mehmet Yiğiner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanvekilliği görevine gelen Birlik Başkanımız Mehmet Yiğiner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine yeni görevinde başarılar dileriz

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

11 Şubat 2022

KOSGEB Ostim Müdürü Hasan Şenel ile Atölyeci Esnaflarımızı Odamızda Buluşturduk

KOSGEB Ostim Müdürü Hasan Şenel ile Atölyeci Esnaflarımızı Odamızda Buluşturduk KOSGEB Ostim Müdürü Hasan Şenel ile atölyeci esnaflarımız odamızda gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Atölyecilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda atölyelerimiz için gerçekleşebilecek hibe ve desteklerin bilgilendirilmesinin yanı sıra Ankara’da kuyumculuğu ve ihracatı geliştirebilecek konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Read more

POSTED BY

AKSO

10 Şubat 2022

Altındağ Belediye Başkanı Doç.Dr.Asım Balcı, Oda Başkanımız Timuçin Sönmez’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Altındağ Belediye Başkanı Doç.Dr.Asım Balcı, Oda Başkanımız Timuçin Sönmez’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu Altındağ Belediye Başkanı Doç.Dr.Asım Balcı, seçimli genel kurulumuz sonucunda Oda Başkanımız seçilen Timuçin Sönmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Altındağ bölgemiz ve bölgemizdeki kuyumcularımız için yapılabilecek projeler için fikir alışverişinde bulunuldu.

Read more

POSTED BY

AKSO