20 Mart 2024

Büyükşehir Belediyesi ile Protokol imzaladık

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Anafartalar Çarşısında, Odalara Belediye tarafından yer tahsisi konusunda protokol imzaladık.   a

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

15 Mart 2024

Özbek misafirlerimiz ile ATO da Toplantı düzenledik

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, ATO Meclis Üyemiz Coşkun Sönmez ve ATO Komite Üyemiz Enis Yılmaz ile birlikte Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davron Vahabov, Özbekistan Ulusal Bankası Başkanı Mirsoatov Alisher Kudratullaevich ve beraberlerindeki heyeti konuk etti. Karşılıklı iş birliği ve yatırım olanaklarının ele alındığı ziyarette, ATO Meclis Başkanı…

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

15 Mart 2024

Özbekistan’dan gelen misafirlerimizi ağırladık.

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, ANKESOB Başkanımız Mehmet Yiğiner ile birlikte Özbekistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davron Vahabov, Özbekistan Kuyumculuk Sanayi Birliği Başkanı Davron Samatov, Özbekistan Ulusal Dış Ekonomik Faaliyet Bankası Başkanı Alisher Mirsoatov ve beraberlerindeki Özbek Heyetini Ankara ANKESOB’da ağırladı. Kuyumculuk sektöründeki deneyimlerimiz, tasarım ve üretim alanındaki faaliyetlerimiz başta olmak üzere Türkiye ve Özbekistan…

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

10 Mart 2024

Yeni bir mağaza açılışında bulunduk

Oda başkanımız Timuçin Sönmez, Rana Kuyumculuk’un Gimsa Park’ta açtığı yeni mağazasının açılış törenine katıldı  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

10 Mart 2024

Yeni açılan Mağazaya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez ve Ato Meclis Üyemiz Coşkun Sönmez, Furkan Aslan’ın Gimsa Park’ta açtığı yeni mağazasını ziyaret etti.    

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

3 Mart 2024

Oda Başkanımız Sarrafiye altında yaşanan sıkıntıları değerlendirdi.

Oda başkanımız Timuçin Sönmez, son dönemde kuyumcu esnaflarımızın sarrafiye ürünlerine erişmekte yaşadığı sıkıntıları, Masak ile yaşanan problemlerimizi, federasyon çalışmalarını ve külçe altındaki farklar ile ilgili sorunları değerlendirdi. Ayrıca başkanımız sorunların çözümleri için yapılan çalışmaları aktardı. HABERİN VİDEOSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.https://www.youtube.com/watch?v=Iekmmmy09TQ&list=PPSV

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

15 Şubat 2024

Federasyonumuzun Kurulması için Meclis Temsilcilerimizle Görüştük

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez , Kocaeli Kuyumcular Odası Başkanı Nuri Koç ile TBMM temsilcilerimiz Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü ve Antalya Milletvekili NATO-PA Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu Altın Muhasebesi, Kuyumculuk  Federasyonumuzun kurulması,kuyumculuk sektörünün sorunlarının çözülmesi için destek talebi ziyaretinde bulunduk.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

6 Şubat 2024

MASAK ve Rekabet Kurulu Başkanlığı ile Kuyumculuk sektörünün problemlerini görüştük

MASAK ile Kuyumculuk sektörün problemlerini görüştük, çözüm yolları hakkında mutabık kaldık. Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Başkanı Hayrettin Yıldırım, Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, İzmir Kuyumcular Odası Başkanı Murat Kurtuluş Buyrukçu, Kocaeli Kuyumcular Odası Başkanı Nuri Koç, Adana Kuyumcular Odası Başkanı Oğuz Başman  toplantıya katılım sağladı. Akabinde Rekabet Kurulu Başkanlığını ziyaret edip sorunlarımızı ilettik.  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

23 Ocak 2024

Mesleki bilgi birikimine sahip personeller yetiştirmek için toplantı düzenledik

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, Ankara Üni. Kuyumculuk ve Takı Tasarım bölümü Öğr.gör. Aliye Kurnaz, Hacettepe Üni. Güzel Sanatlar Fakültesi Dr.öğr.gör. Sultan Burcu Demir, Gazi Mesleki Eğitim Merkezi Kuyumculuk Teknolojisi bölümü öğretmeni İsmet Işık ve Genel Sekreterimiz Mukaddes Hanım ile bir araya gelerek perakende mağazalarımıza mesleki bilgi birikimine sahip personeller yetiştirmek için çalışma yaptık. 

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

9 Ocak 2024

GİMAT’ta esnaflarımızla istişare toplantısı gerçekleştirdik

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, Gimat’ta düzenlenen toplantıda Ankara Milletvekillerimiz Sn.Fuat Oktay, Sn.Ömer İleri, Sn.Leyla Şahin Usta ve Sn.Asuman Erdoğan ile biraraya geldi. Ankara’nın ve Ankara esnafları’nın sorunlarını kendilerine iletti.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

7 Ocak 2024

Sincan’da şube açılışına katıldık

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ile birlikte Sincan’da Üçler-Gül Kuyumculuk şube açılışına katılım sağladı

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

20 Kasım 2023

AYTHESOD Kuruluş genel kurulu toplantısına katıldık

Ankara Yük Taşımacılığını Destekleyici Hizmet Verenler Esnaf Odamızın kuruluş genel kurulu toplantısına birlik ve oda başkanlarımız ile katılım sağladık. Odamızın başkanı olan Ramazan Akpınar ile yönetim ve denetim kurulunda görev alanları tebrik ederiz.  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

18 Kasım 2023

Jewellery Technology Research Türkiye ile başlattığımız pırlanta eğitim programımızı başarı ile tamamladık.

Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde Mücevher İhratçıları Birliği ve JTR Türkiye ile başlattığımız pırlanta eğitim programımızı başarı ile tamamladık. Söz verdiğimiz üzere eğitim programlarımızı devam ettirecek ve sektörümüze profesyonel işgücü katmaya devam edeceğiz.         

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

5 Kasım 2023

Türkiye genelindeki kuyumcu oda ve dernek başkanları ile birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdik

Türkiye genelindeki kuyumcu oda ve dernek başkanlarının katılmıyla genişletilmiş istişare toplantımızı Diyarbakır Valimizinde katılımıyla gerçekleştirdik. Kendi federasyonumuzun kurulması ve altın muhasebesi ile ilgili sorunların öne çıktığı toplantımızın ikincisini Ankara’da gerçekleştireceğiz

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

4 Kasım 2023

Diyarbakır Mezepotamya Kuyumcukuk Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdik.

Diyarbakır Valimiz Sn.Ali İhsan Su ve Darphane Genel Müdürümüz Sn.Abdullah Yasir Şahin ile birlikte Diyarbakır Mezepotamya Kuyumcukuk Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdik. Oda başkanımız Timuçin Sönmez fuarda açılan standlar hakkında kendilerine bilgi verdi.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

3 Kasım 2023

Darphane Genel Müdürümüz ile Toplantı

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez ve Başkanvekilimiz Adem Yüksel , Darphane Genel Müdürümüz Abdullah Yasin Şahin’in katılımıyla Diyarbakır’da düzenlenen toplantıya katıldı.  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

31 Ekim 2023

Ankara Güzellik Kozmetik Fuarına katılım sağladık

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, Ankara Milletvekilimiz Osman Gökçek ve Ankara Berberler Odası Başkanı Sezayi Kara ile birlikte Ankara Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası ve Ankara Berberler Odası’nın düzenlediği Ankara Güzellik Kozmetik Fuarına katılım sağladı.    

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

15 Eylül 2023

GAZİANTEP FUARI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, Gaziantep Ticaret Odası başkanı Mehmet Tuncay Yıldırım, Gaziantep Kuyumcular Odası Başkanı Tuncay Tabur, Adana Kuyumcular Odası Başkanı Oğuz Başman ve Bismin Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Nazif Ekmez ile birlikte Gaziantep de düzenlenen Kuyumculuk fuar açılış törenine katıldık. Fuara katılım gösteren Ankara Firmalarımızı Oda Başkanlarımız ile…

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

25 Ağustos 2023

AHİD Ankaralılar Derneği’nin aşure günü etkinliğine katıldık

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, AHİD Ankaralılar Derneği’nin aşure günü etkinliğine katıldı.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

18 Temmuz 2023

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Yalçın Ata’yı ziyaret ettik

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Yalçın Ata’yı ziyaret etti.  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

29 Nisan 2023

Mardin Kuyumcular Derneği Başkanı İbrahim Uğurgel’i ziyaret ettik

Oda başkanımız Timuçin Sönmez, Mardin Kuyumcular Derneği Başkanı İbrahim Uğurgel’i ziyaret etti. Mardin ve Midyat’daki telkari ustalarımızı ziyaret eden başkanımız Beypazarı ve Mardin arasında oluşturulabilecek iş birliktelikleri ve el sanatlarını geliştirme faaliyetleri hakkında istişarede bulundu.  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

27 Nisan 2023

Diyarbakır Kuyumcular Odası Başkanı Mehmet Yüksel’i ziyaret

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, Diyarbakır Kuyumcular Odası Başkanı Mehmet Yüksel’i ziyaret ederek bölgede mesleğimiz ile ilgili yapılacaklar konusunda istişarede bulundu. Nazik misafirperverliği için başkanımıza teşekkür ederiz.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

19 Nisan 2023

ATO Meslek Komitemiz ile birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Ankara Kuyumcular Odası ve Ankara Ticaret Odası Meslek Komitemizin asil ve yedek üyeleri , bölge sorumluları, komisyon üyeleri ile birlikte genişletilmiş istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

31 Mart 2023

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılım sağladık

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez ve Başkanvekilimiz Adem Yüksel, Ankara Valimiz Vasip Şahin, Ankara 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı ve Esnaf,Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan   , Ankara Ticaret İl Müdürü Yavuz Karaer, Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Başkanı Hayrettin Yıldırım’ın katılımlarıyla Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner tarafından düzenlenen iftar yemeğine…

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

28 Mart 2023

İstanbul Jewelry Show için düzenlediğimiz etkinliğe Ankara’da ki esnaflarımız yoğun katılım sağladı

İstanbul Jewelry Show için düzenlediğimiz etkinlik ile Ankara esnaflarımız tamamen ücretsiz olarak fuar organizasyonuna katıldı. Araçlarımız ile İstanbul’a giden esnaflarımız kahvaltı etkinliğimizin ardından fuara katılım gösterdi. Bolu dağında akşam yemeği ile sona eren etkinliğimizin ardından esnaflarımız Ankara’ya döndü.  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

28 Mart 2023

İstanbul Jewelry Show fuarının açılış törenine katılım sağladık

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez ,başkanvekilimiz Adem Yüksel ve ATO  meclis üyemiz Coşkun Sönmez ile birlikte İstanbul Jewelry Show fuarının açılış törenine katılım sağladık.  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

16 Mart 2023

İstanbul Jewelry Show bünyesinde stand açan Ankara firmalarımızı ziyaret ettik

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, Başkanvekilimiz Adem Yüksel ve ATO Meclis Üyemiz Coşkun Sönmez, İstanbul Jewelry Show bünyesinde stand açan Ankara firmalarımızı ziyaret etti.  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

6 Şubat 2023

ANKARA KUYUMCULARI OLARAK MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

Valiliğimiz ve AFAD ile yaptığımız görüşmeler sonucunda , Valiliğimizin yönlendirdiği bölgelere gıda , kıyafet ve temizlik-hijyen malzemeleri ulaştırdık

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

1 Şubat 2023

Mücevher İhracatçıları Başkanı Burak Yakın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, Başkanvekilimiz Adem Yüksel, ATO Meclis Üyemiz Coşkun Sönmez ve Ato Komite Üyemiz Enis Yılmaz, Mücevher İhracatçıları Başkanı Burak Yakın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

1 Şubat 2023

Türkiye İhracatçılar Meclisine ziyaret

  Ankara Kuyumcular Odası ve ATO Kuyumcular Komitesi olarak Ankara esnaflarımızın mücevher ve altın takı ihracatına yönelik süreçleri için Türkiye İhracatçılar Meclisindeyiz

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

27 Ocak 2023

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a ziyaret

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, Başkan Vekilimiz Adem Yüksel, ATO meclis üyemiz Yusuf Oburaş ve Coşkun Sönmez, cadde esnafımız ile birlikte Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı ziyaret ederek Anafartalar Caddesinin yenilenme çalışmalarıyla ilgili verimli bir toplantı gerçekleştirdi.                                  …

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

25 Ocak 2023

ANGİAD Sanayide Yeşil Dönüşüm Zirvesi

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez Başkanvekilimiz Adem Yüksel ve Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Başkanımız Hayrettin Yıldırım, Ankara Milletvekilimiz Erkan Haberal ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum , Ankara Valimiz Vasip Şahin, ATO Başakanımız Gürsel Baran ve Aso Başkanımız Seyit Ardıç’ın katılımlarıyla düzenlenen ANGİAD Sanayide Yeşil Dönüşüm Zirvesine…

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

23 Ocak 2023

İMEP Semineri

  Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, Avrupa Birliği ile ortaklaşa düzenlenen İMEP ( İstihdam için Eğitim Programı )Seminerine Ankara Esnaf Odaları Başkanlarımız ile birlikte katıldı

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

13 Ocak 2023

PIRLANTA EĞİTİM SEMİNERİ

Pırlanta eğitim seminerimiz esnafımızın yoğun ilgisiyle Wyndham hotel de gerçekleşti

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

14 Aralık 2022

ATO Kuyumcular ve Mücevherat Meslek Komitemizin ilk Toplantısı

Ato Kuyumcular ve Meslek Komitemizin ilk Toplantısı ATO ve Türk Ocakları Şeref Başkanımız , ATO Meclis Başkanımız Nuri Güngör, ATO Başkanımız Gürsel Baran , AKSO Başkanımız Timuçin Sönmez’in katılımıyla başkanlık makamında gerçekleşti. Sektörümüze söz verdiğimiz üzere ATO-ODA işbirliğinde en üst düzeyde temsil etmeye devam edeceğiz.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

25 Kasım 2022

BBP Genel Başkanı Ziyaret

  Oda Başkanımız Timuçin Sönmez’inde katılımıyla BBP Genel Başkanı, Ankara Millet Vekili  Mustafa Destici Ato’da misafir edildi.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

17 Kasım 2022

Oda Başkanları Toplantısı

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez ,Birlik Başkanımız Mehmet Yiğiner başkanlığında düzenlenen oda başkanları toplantısına katıldı.    

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

14 Kasım 2022

ATO Başkanımız ile bir araya geldik

  Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, ATO Başkanımız Gürsel Baran ile bir araya geldi.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

14 Kasım 2022

SGK’nın Odamızı Ziyareti

Rüzgarlı SGK Merkezi Müdürü Hüseyin Benli ve Müdür Yardımcısı Mehmet Yalçın , Oda Başakanımız Timuçin Sönmez’i Ziyaret etti.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

1 Kasım 2022

Oda Başkanımız Mesleki Yeterlilik Belgelerini dağıttı

Oda Başkanımız  Timuçin Sönmez, Mamak, Abidinpaşa, Yeşilbayır, Karapürçek, Kayaş semtlerimizdeki AKSO ve ATO üyesi kuyumcularımız Avrupa Birliği fonlarından destekli çıkarttığımız Mesleki Yeterlilik (ustalık belgesi ) Belgelerini dağıtarak sorunlarını dinledi. Çözümleri ille ilgili istişarede bulundu. Her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

31 Ekim 2022

Oda Başkanvekilimiz Adem Yüksel, Gölbaşı ve Pursaklar bölgesindeki esnafları ziyaret etti

  Oda Başkanvekilimiz Adem Yüksel , Gölbaşı ve Pursaklar bölgemizin esnaflarına ziyaret gerçekleştirdi. Her daim esnafıyla bir ve bütün olan bir yapı  inşa ediyoruz.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

25 Ekim 2022

GÖLBAŞI BÖLGESİ TOPLANTI

  Oda başkanımız Timuçin Sönmez ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Gölbaşı Bölgesinde faaliyet gösteren meslektaşlarımızla akşam yemeğinde toplantı düzenledik.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

13 Ekim 2022

Sincan bölgesi Ziyaretimiz

ANKESOB Başkanımız Mehmet Yiğiner , Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kırıkkaleliler Federasyonu Başkanı Cemal Sertkaya ve bölgesel yöneticilerimiz ile birlikte Sincan bölgemizde faaliyet gösteren kuyumcu meslektaşlarımızı ziyaret ettik.  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

13 Ekim 2022

Sincan bölgesi Ahilik ödülleri (2022)

2022 yılı Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Sincan bölgesi esnaflarından yılın ahisi seçilen meslektaşlarımıza  plaketlerini birlik Başkanımız Mehmet Yiginer ve Oda Başkanımız Timuçin Sönmez takdim ettiler

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

26 Ağustos 2022

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürümüzü Ziyaret

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürü Sayın Muhammed Polat’ı ziyaretimizde, Ankara özeli ve Türkiye genelinde Kuyumcuların terazi muayenesiyle ilgili düzenlemedeki sorunlarını ileterek çözüm önerilerimizi istişare ettik. Çözüm odaklı bakış açısı ve nazik kabulleri için kıymetli müdürümüze teşekkür ederiz.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

23 Ağustos 2022

Başkanımıza Yeni Görev

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, Türkiye genelinde tüm Kuyumcu ve Saatçi Odalarını bünyesinde bulunduran Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonunda Kuyumculuk ve Saatçilik Meslek Komitesinin Başkanlığına getirilmiştir.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

17 Ağustos 2022

Beypazarı Ziyaretimiz

Ankara’mızın Beypazarı ilçesinde faliyet gösteren tarihi atölyelerimizde ustalarımız ile bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Sorunların çözümleriyle alakalı yol haritamızı belirledik. Söz verdiğimiz gibi tarihi el sanatlarımızı yaşatmak için çalışmaya devam edeceğiz.    

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

26 Temmuz 2022

GİMAT esnafını ziyaret

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez , Ticaret Bakanımız Mehmet    Muş, Ankara Milletvekillerimiz Hacı Turan,Nevzat Ceylan, Lütfiye Selva Çam, Asuman Erdoğan, Zeynep Yıldız, Ankara Ak Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, İç Ticaret Genel Müdürü Adem Başar, Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan ile birlikte GİMAT esnaflarımızı ziyaret etti.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

24 Temmuz 2022

AHİD ile Anıtkabir ziyareti

Oda başkanımız Timuçin Sönmez , Ankaralılar Derneği ( AHİD) in düzenlediği Anıtkabir ziyaret organizasyonuna katıldı.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

23 Haziran 2022

Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş’u ziyaret ettik

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, Ticaret Bakanımız Mehmet Muş’u ziyaret ederek kuyumcularımızın sorunlarını iletti. Özellikle yazarkasa limitleri ve stoklarımızdan doğan problemlerimizi ve bunların çözümlerini görüştü    

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

22 Haziran 2022

Milletvekillerimizden Odamıza Hayırlı olsun ziyareti

TBMM İdare Amiri ve Ankara Millet Vekilimiz Erkan Haberal,  Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak, Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş, ANGİAD Başkanımız Ertuğrul Onat ve ANGİAD Başkan Vekilimiz Salih Erhan, Oda Başkanımız Timuçin Sönmez’e hayırlı olsun Ziyaretinde bulundu. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

17 Haziran 2022

Kocaeli Kuyumcular Derneği Başkanı Nuri Koç Odamızı ziyaret etti

Kocaeli Kuyumcular Derneği Başkanı Nuri Koç, Oda Başkanımız Timuçin Sönmez’i ziyaret etti. Kendisine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.    

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

16 Haziran 2022

Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Ziyareti

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez , 18. Olağan Genel Kurulu sonucunda Federasyon Başkanlığına seçilen Hayrettin Yıldırım’ı makamında ziyaret etti.  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

15 Haziran 2022

Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel müdürlüğü Ziyaretimiz

Türkiye Madeni Eşya Sanatkarı Federasyonu Başkanı Hayrettin Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürümüz Necmettin Erkan Beyi Ziyaret ederek sektörümüzün sorunlarını ilettik

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

14 Haziran 2022

TESK Başkanımızı ziyaret

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, TESK Başkanımız Bendevi Palandöken’i ziyaret etti.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

10 Haziran 2022

AHİD Ziyareti

oda Başkanımız Timuçin Sönmez Ankaralılar Derneği (AHİD) Başkanı Hilmi Yaman’ı ziyaret etti                                                                                      …

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

7 Haziran 2022

TŞOF seçimleri

TFOŞ seçimleri için Ankara’ya gelen İstanbul Oto Galericiler Odası ve İstanbul Otoparkçılar Odası Başkanlarımızı ve delegelerini odamızda misafir ettik.  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

6 Haziran 2022

Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu seçimlerine katılım sağlayarak oyumuzu kullandık.

Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu seçimlerine katılım sağlayarak oyumuzu kullandık. Sonuçların Federasyonumuz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederiz.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

5 Haziran 2022

Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu seçimi için Ankara dışı illerimizden oy kullanmaya gelen Oda Başkanlarımızı ve delegelerini AKSO olarak kahvaltı organizasyonumuzdamisafir ettik.

Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu seçimi için Ankara dışı illerimizden oy kullanmaya gelen Oda Başkanlarımızı ve delegelerini AKSO olarak kahvaltı organizasyonumuzda misafir ettik.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

24 Mayıs 2022

Keçiören İlçemizde yer alan Şehit Mehmet Karakaşoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek Kuyumculuk bölümümüzde incelemelerde bulunduk

Keçiören İlçemizde yer alan Şehit Mehmet Karakaşoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek Kuyumculuk bölümümüzde incelemelerde bulunduk

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

17 Mayıs 2022

Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Yönetim Kurulu olarak yeniden birlik başkanımız seçilen Mehmet Yiğiner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası Yönetim Kurulu olarak yeniden birlik başkanımız seçilen Mehmet Yiğiner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

16 Mayıs 2022

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, yeniden birlik başkanı seçilen Mehmet Yiğiner’i birlik binasında ziyaret etti.

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, yeniden birlik başkanı seçilen Mehmet Yiğiner’i birlik binasında ziyaret etti.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

11 Mayıs 2022

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı

Cumhurbaşkanlığı iletişim Başkanlığının düzenlediği Yere lMedya Çalıştayına katılım sağladık  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

11 Mayıs 2022

Başkanımız , ANKESOB seçimlerinde Divan Kurulunda görev aldı

Ankara Esnaf ve Sanaatkarlar Odaları Birliği 44. Genel Kurulu gerçekleşti. Birlik Başkanımız Mehmet Yiğiner’in yeniden Başkan olarak seçildiği genel kurulumuzda Oda başkanımız Timuçin Sönmez Divan Kurulunda yer aldı. Yeni Dönemin Ankara’mız için hayırlı olmasını dileriz.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

26 Nisan 2022

Sincan bölgesi esnaflarımızla İftar Programı

Ankara’mızın Sincan bölgesinde faliyet gösteren kuyumcu meslektaşlarımızla iftar yemeğinde buluştuk

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

14 Nisan 2022

Cumhurbaşkanlığı İftar Programı

Oda başkanımız Timuçin Sönmez, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldı.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

8 Nisan 2022

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu

TOBB Kuyumculuk Sanayi Meclisi İkinci Başkanı, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve Yönetim Kurulu, Oda başkanımız Timuçin Sönmez’i ziyaret ederek Akhisar Coğrafi İşaretli Ürünlerini hediye ettiler. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederiz.  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

30 Mart 2022

Balkan Göçmenleri Vakfı Başkanı ŞENÇAM Yön. Kur. Bşk. Hıfzı Kuruşa, Oda Başkanımız Timuçin Sönmez’i ziyaret etti.

Balkan Göçmenleri Vakfı Başkanı ŞENÇAM Yön. Kur. Bşk. Hıfzı Kuruşa, Oda Başkanımız Timuçin Sönmez’i ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ederiz.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

30 Mart 2022

ATO EKO İKLİM ZİRVESİ

  Oda Başkanımız Timuçin Sönmez ve Başkanvekilimiz Adem Yüksel, ATO Kuyumcular ve Mücevherat Komitesi ile birlikte ATO’da düzenlenen EKO İKLİM ZİRVESİ açılış törenine katılım sağladı

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

24 Mart 2022

İSTANBUL JEWELRY SHOW

Fuara katılım sağlayan Ankara firmalarımızın standlarını ziyaret ettik. Daha fazla Ankara firmasıyla temsil edeceğimiz fuarlar için çalışmaya devam edeceğiz

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

23 Mart 2022

İstanbul Oto Galericiler Odası ve İstanbul Oto Galericileri Kredi Kooperatifi Başkanı Doğukan Taşlıdağ’ı ziyaret ettik.

İstanbul Oto Galericiler Odası ve İstanbul Oto Galericileri Kredi Kooperatifi Başkanı Doğukan Taşlıdağ’ı ziyaret ettik.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

8 Mart 2022

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Kadın Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Kadın Oda üyelerimiz odamızda buluştu. 73 yıllık oda tarihimizde ilk kez yönetim kurulumuzda kadın üyelerimizde yer alıyor. Tüm Kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutlarız.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

14 Şubat 2022

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanvekilliği görevine gelen Birlik Başkanımız Mehmet Yiğiner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanvekilliği görevine gelen Birlik Başkanımız Mehmet Yiğiner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine yeni görevinde başarılar dileriz

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

11 Şubat 2022

KOSGEB Ostim Müdürü Hasan Şenel ile Atölyeci Esnaflarımızı Odamızda Buluşturduk

KOSGEB Ostim Müdürü Hasan Şenel ile Atölyeci Esnaflarımızı Odamızda Buluşturduk KOSGEB Ostim Müdürü Hasan Şenel ile atölyeci esnaflarımız odamızda gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Atölyecilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda atölyelerimiz için gerçekleşebilecek hibe ve desteklerin bilgilendirilmesinin yanı sıra Ankara’da kuyumculuğu ve ihracatı geliştirebilecek konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Read more

POSTED BY

AKSO

10 Şubat 2022

Altındağ Belediye Başkanı Doç.Dr.Asım Balcı, Oda Başkanımız Timuçin Sönmez’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Altındağ Belediye Başkanı Doç.Dr.Asım Balcı, Oda Başkanımız Timuçin Sönmez’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu Altındağ Belediye Başkanı Doç.Dr.Asım Balcı, seçimli genel kurulumuz sonucunda Oda Başkanımız seçilen Timuçin Sönmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Altındağ bölgemiz ve bölgemizdeki kuyumcularımız için yapılabilecek projeler için fikir alışverişinde bulunuldu.

Read more

POSTED BY

AKSO

25 Ocak 2022

Odamız Yeni Yönetim ve Denetim Kurullarımız İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Odamız Yeni Yönetim ve Denetim Kurullarımız İlk Toplantısını Gerçekleştirdi 28.Seçimli genel kurulumuz sonucunda göreve başlayan yönetim ve denetim kurulumuz ilk toplantısını Oda Başkanımız Timuçin Sönmez yönetiminde gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Üyemiz Adem Yüksel odamız Başkanvekilliğine getirilirken Denetim Kurulu Üyemiz Hacı İsmail Özbay Denetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi.

Read more

POSTED BY

AKSO

21 Ocak 2022

Başkanımız Mehmet Yiğiner, Başkanımız Timuçin Sönmez’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Başkanımız Mehmet Yiğiner, Başkanımız Timuçin Sönmez’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner ve Başkanvekili Hüseyin Ar, seçimli genel kurulumuz sonucunda oda başkanlığımıza seçilen Timuçin Sönmez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Read more

POSTED BY

AKSO

20 Ocak 2022

Odamızın Yeni Başkanı Timuçin Sönmez Oldu

                                                                                                             …

Read more

POSTED BY

AKSO