31 Mart 2023

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılım sağladık

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez ve Başkanvekilimiz Adem Yüksel, Ankara Valimiz Vasip Şahin, Ankara 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı ve Esnaf,Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan   , Ankara Ticaret İl Müdürü Yavuz Karaer, Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Başkanı Hayrettin Yıldırım’ın katılımlarıyla Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner tarafından düzenlenen iftar yemeğine…

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

28 Mart 2023

İstanbul Jewelry Show için düzenlediğimiz etkinliğe Ankara’da ki esnaflarımız yoğun katılım sağladı

İstanbul Jewelry Show için düzenlediğimiz etkinlik ile Ankara esnaflarımız tamamen ücretsiz olarak fuar organizasyonuna katıldı. Araçlarımız ile İstanbul’a giden esnaflarımız kahvaltı etkinliğimizin ardından fuara katılım gösterdi. Bolu dağında akşam yemeği ile sona eren etkinliğimizin ardından esnaflarımız Ankara’ya döndü.  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

28 Mart 2023

İstanbul Jewelry Show fuarının açılış törenine katılım sağladık

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez ,başkanvekilimiz Adem Yüksel ve ATO  meclis üyemiz Coşkun Sönmez ile birlikte İstanbul Jewelry Show fuarının açılış törenine katılım sağladık.  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

16 Mart 2023

İstanbul Jewelry Show bünyesinde stand açan Ankara firmalarımızı ziyaret ettik

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez, Başkanvekilimiz Adem Yüksel ve ATO Meclis Üyemiz Coşkun Sönmez, İstanbul Jewelry Show bünyesinde stand açan Ankara firmalarımızı ziyaret etti.  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr