20 Kasım 2023

AYTHESOD Kuruluş genel kurulu toplantısına katıldık

Ankara Yük Taşımacılığını Destekleyici Hizmet Verenler Esnaf Odamızın kuruluş genel kurulu toplantısına birlik ve oda başkanlarımız ile katılım sağladık. Odamızın başkanı olan Ramazan Akpınar ile yönetim ve denetim kurulunda görev alanları tebrik ederiz.  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

18 Kasım 2023

Jewellery Technology Research Türkiye ile başlattığımız pırlanta eğitim programımızı başarı ile tamamladık.

Ankara Ticaret Odası ev sahipliğinde Mücevher İhratçıları Birliği ve JTR Türkiye ile başlattığımız pırlanta eğitim programımızı başarı ile tamamladık. Söz verdiğimiz üzere eğitim programlarımızı devam ettirecek ve sektörümüze profesyonel işgücü katmaya devam edeceğiz.         

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

5 Kasım 2023

Türkiye genelindeki kuyumcu oda ve dernek başkanları ile birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdik

Türkiye genelindeki kuyumcu oda ve dernek başkanlarının katılmıyla genişletilmiş istişare toplantımızı Diyarbakır Valimizinde katılımıyla gerçekleştirdik. Kendi federasyonumuzun kurulması ve altın muhasebesi ile ilgili sorunların öne çıktığı toplantımızın ikincisini Ankara’da gerçekleştireceğiz

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

4 Kasım 2023

Diyarbakır Mezepotamya Kuyumcukuk Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdik.

Diyarbakır Valimiz Sn.Ali İhsan Su ve Darphane Genel Müdürümüz Sn.Abdullah Yasir Şahin ile birlikte Diyarbakır Mezepotamya Kuyumcukuk Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdik. Oda başkanımız Timuçin Sönmez fuarda açılan standlar hakkında kendilerine bilgi verdi.

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr

3 Kasım 2023

Darphane Genel Müdürümüz ile Toplantı

Oda Başkanımız Timuçin Sönmez ve Başkanvekilimiz Adem Yüksel , Darphane Genel Müdürümüz Abdullah Yasin Şahin’in katılımıyla Diyarbakır’da düzenlenen toplantıya katıldı.  

Read more

POSTED BY

admin@akso.org.tr